9 Şubat 2012 Perşembe

sözlüklerde bana karşı yapılan eleştiriler

ak parti' ye devlet düşmanı diyen heyecanlı bir arkadaş.

ak parti' nin devlet düşmanı olduğunu gösteren 3 done istedim kendisinden, bana 2 tane youtube linki ve bi dolu laiklik elden gidiyor zırvası göndermiş.* hala laiklik elden gidiyor diyebilen insanlar var, ve hatta hala laikliği dünyanın merkezine oturtmaya çalışanlar var. şaka gibi!

ama desen ki din var, kur'an var, allah var, ahiret var... tek kelime etmez bunlar. edemezler. çünkü beyinleri boş. çünkü hep birilerinin onları yönlendirmelerine alışmışlar. düşünmek, kendi değerlerinin farkına varmak, bir insanın bin devletten daha önemli olduğunu anlamak işlerine gelmez.

ezberleri bozulmasın, allah yardımcıları olmasın.
.
ilkokula yeniden başlamasını önerdiğim, 23 yaşına kadar bu türkçe ile nasıl gelebildiğine anlam veremediğim, nüfus sayımlarında sayılıp sayılmadığını merak ettiğim, dolu dolu bir genç beyin!

sıçmaya devam ediyor, durduramıyoruz. adresini ver, imla klavuzu göndereyim, valla bak. *

ayrıca sözlüğe yazar seçme konusundaki eşsiz başarısından ötürü de moderasyonu tebrik ederim. siz de mi ilkokul terksiniz aq?


siyasi ve toplumsal gerçekleri youtube aracılığı ile öğrenmeye çalışıyor. kitap oku la, değişiklik olur.
.
yazdığı her cümlede sayısız yazım yanlışı bulunan yazar!

adam inatla yazabildiğini iddia ediyor. hayır yazık olmasın, okuyayım diyorum bir iki cümle, ama ne mümkün.

şaka gibi valla. moderasyon uyuyor mu acaba? adam ilkokul terk lan!
.
yine saçmalamayı başarmış yazar! iyi ki var. her gün bakıyorum, okumaya ve anlamaya çalışıyorum, ve gülüyorum. olaylar olaylar.

adamsın antika.*
.
imlaya savaş açmıştır. bir de sanırım yazdıklarının anlamı çok derin, zor anlaşılıyor.
.
23 yaşında olduğunu iddaa eden ancak benim 4 yaşımdaki yeğenimle eşit seviyede türkçeye sahip yazar.''reis senin anan baban dilsiz miydi ? ilkokul öğretmenin moritanyalı mıydı ?nerden öğrendin olm bu dili ? nası bi çevren var ?'' diye söylemek geliyor içimden.
.
taraf için ''liboşların, gaztesidir efenim...'' diyen yazar.

milliyetçilik yapmadan önce, türkçeyi nasıl kullanması gerektiğini öğrenmelidir.


ağzı bozuk cahil yazar.
atatürk'e tapınmayı atatürkçülük zanneden, ama atatürk'e saldıranlara nasıl malzeme verdiğini göremeyecek kadar körleşmiş, kemalist yobaz.

aklı olsa atatürk için ölmezdi, onun için yaşardı, yaşatırdı. o sen yaşa diye uğraştı, kendi uğruna öl diye değil.
nasıl hala sözlükte tutulduğuna inanamadığım, sözlük formatının içine etmiş yazarımsı. her işine gelmeyen entryden sonra aksi bir cevap yazıyor. hayır fikri olduğundan değil zaten bir cümleden uzun yazamıyor tamamen kendini tatmin etme meselesi. aslında gülünecek haline ayar verdiğini sanıyor zaar.
super sperm tarafından rezili rüsva edilmiş ve dahi hala saçmalamaya devam eden kişi, sormazlar mı adama iyi yazardın da de 5 kere niye kovuldun, tabi bu arada jimmy tudeskinin de katkılarını unutmamak lazım.
nickaltında ajitasyondan başka bir şey yapmayan yazar.

''o bayrak çığlığımızdır, ben türküm, koskocaman komünizm çöktü'' falan. kardeş, türklüğüne lafımız yok zaten bizim, ırkçılığına lafımız var, hem de bir çiftten fazla. kendisine tek bir sözüm olacak bundan sonra; eğer çok övündüğü aşırı milliyetçilik ideolojisi olmasaydı, dünya şu an 2000 yıl ileride olurdu muhtemelen.

dipnot: evet, çok banal bir entry oldu farkındayım. lakin çok fazla efor harcamak gereksiz böylelerine.
"yok kız sinirlenmedim" diyerek cevap vermek istediğim yazar ama maalesef forum chat tarzı entry yasağı.

aslında forum chat tarzı entryler yasak olmasa; "bir gece çıkalım mı, bir yerlerde bir şeyler yeyip sinemaya gideriz" demeyi de isterdim...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder